Cannelloni med kantarellost
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Crème Bonjour med kantarellsmak (à 200 g)
  • svamp, t ex kantareller eller skogschampinjoner
  • purjolök
  • vitlöksklyftor
  • smör
  • svartpeppar, nymald
  • färska lasagneplattor
  • pecorinoost, riven
  • vetemjöl
  • mjölk
  • salt
  • basilika
  • ruccola
  • olivolja
  • sherryvinäger
  • 4 Ingredienser 1/2 burk Crème Bonjour med kantarellsmak (à 200 g) 400 g svamp, t ex kantareller eller skogschampinjoner 1 purjolök 2 vitlöksklyftor 1 + 1 msk smör 2 krm svartpeppar, nymald 200 g färska lasagneplattor 1 dl pecorinoost, riven Sås 1/2 burk Crème Bonjour med kantarellsmak (à 200 g) 2 msk smör 3 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1/2 tsk salt Tillbehör 1 kruka basilika 100 g ruccola 2 msk olivolja 1/2 msk sherryvinäger 2 krm salt 1/2 krm svartpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.