Häll hälften av tomatsåsen i en långpanna. Blanda spenatenmedricotta- ost och crème fraiche. Fyll pastaplattorna medricotta-smetoch rulla ihop till rullar
Häll hälften av tomatsåsen i en långpanna. Blanda spenatenmedricottaostoch crème fraiche. Fyll pastaplattorna medricotta-smetoch rulla ihop till rullar
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaostochspenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Häll över tomatsåsenoch sprid ut den så att den täcker. Tomatsås. Denna gång testade jag mig på att göra cannelloni (fyllda pastarullar) och resultatet blev väldigt lyckat
Häll lite utav tomatsåsen i botten på en ugnsform och fördela cannellonin. Häll på resten utav tomatsåsenoch strö sist över parmesanosten och cocktailtomater
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Skölj spenatenoch stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.