Nackdelen med receptet var att. Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Där gör de bland annat en jättegod cannellonimedspenat och ricotta som var min favoriträtt och som jag alltid beställde ända tills jag blev allergisk mot muskot
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaost och spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Jag brukar aldrig köpa riktiga cannellonirör utan jag använder vanliga lasagneplattor. Idag blev det en fyllning av spenat och färskost med smak av vitlök och örter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.