Denna matiga cajunkryddadesoppa, medbönor, majsochmorötter, passade perfekt att äta som återhämtningsmat efter den tråkiga förkylning som vi nyligen dragits med här hemma
Servera med en klick gräddfil, hackad paprika, majs, ev. Smaka av med flingsalt, svartpeppar och ev. Häll över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna förutom majsochbönor
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppanmed en skvätt vitt vin
Häll av spadet från bönornaoch lägg i dem i soppan tillsammans med halloumin. Smaka av soppanoch krydda mer om så behövs (tänk dock på att halloumiosten är lite salt) samt tillsätt lite socker
Om en gillar nämnda kikärtsgryta kanske även denna böngryta med pasta vara något att testa. Ett av de mest välbesökta recepten på bloggen är "Kryddig kikärtsgryta" [länk], vilket är en lättlagad, billig och god rätt som dessutom är baserad på nordiska råvaror
Skölj bönornaoch låt dem rinna av och tillsätt dem i soppan. Strimla basilikabladen och tillsätt det och tomattärningar i soppan precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.