Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppanmed en skvätt vitt vin
Denna matiga cajunkryddade soppa, med bönor, majs och morötter, passade perfekt att äta som återhämtningsmat efter den tråkiga förkylning som vi nyligen dragits med här hemma
Min mamma bjöd på denna goda soppan som förrätt sist jag var där och hälsade på. Kavla ut ett ark smördeg, skär i smala remsor, pensla med uppvispat ägg och strö på flingsalt
Lägg allt i en kastrull med vatten och buljong samt ev örtkryddor. Smaka av med salt. Soppa kokar jag rätt ofta för det går snabbt och är enkelt att laga
Mixa soppanmed stavmixer. Krydda med paprika, peppar och salt. Soppan kom till på det sätt som jag nästan alltid använder mig av - jag gjorde den på de ingredienser som jag råkade ha hemma
därför var jag inte sugen på någon jätte mäktig mat till middag, så det blev en Tomat ochmorotssoppa, ochmedansoppan kokade slängde jag ihop några brödpinnar med sesamfrön, dom blev bäst hitils
Fikat bestod av köpekex och vattenmelon, men lunchen var en potatissallad med bacon ochsugarsnaps. Så blev det och vi gav oss ut på sjön med lunch och fika i picknickkorgen
n med bra film och god mat. Blanka av såsen med smör innan servering. Tro det eller ej men idag har jag invigt min soliga hörna på altanen i bikiniöverdel och solen den tar vill jag lova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.