Men gott var det och värt varje points. Daimchokladmousse med mandelpäron. Fördela päronen på moussen. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskten av de gamla deltagarna ikockduellen
Enhärligt franskt bakverk som gör dinfikablirlyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitthjärtaär stoppa tilldenhärCroissant
Ha enhärlig dag vänner och glöm inte att fika. Mamma Mia så tokgod denär. Jag smörjer alltid bakplåtspappret med smör vilket gör att tårtan inte fastnar, utan då är det easy peasylätt att dra av bakplåtspappret
Biffstroganof tycker jag ären jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både ärenkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör viden på ett klassiskt sätt mendenhärgången var det minkära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det litevittvini som gav entrevlig syra tillrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.