11 msk maizena. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 msk maizena majsstärkelse 1 st ägg smör eller margarin till stekningSkölj kikärterna väl och låt rinna av. 1Blanda med salt, peppar, majsstärkelse och ägg till en smet
Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön
Rör om hela tiden så att de får ljust brun färg runt om. Lägg dem i en salladskål. Häll dressingen över morötterna, häll på solrosfrön och blanda om ordentligt
Enhärligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Jag vet, det är väldigt tidigt, men vi har faktiskt börjat provsmaka årets glögg redan. Som många säkert har sett så har vi recenserat flera av de nya glöggsorter som kommit – och fler är förstås på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.