Smörj enrymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg ifärsen och forma dentillenlimpa. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar
Skala och skärpotatiseniskivor eller bitar. Dela kärna ut och skärpaprikornaibitar. Skala och hacka löken grovt och lägg i grytan tillsammans med köttet
) det ärenfavorithär hemma. Jag måste tipsa om det härigen. GillaGilla Laddar. Jag tycker den passar lite extra bra just nu när det ärlite kallt och mörkt ute
Denärverkligenen av minafavoriter som jag har skapat själv. Kommer säkert att göra dennaigen så småning om eftersom det finnsenrivenapelsinikylen kvar som måste ätas upp och för att denär så gudomligt goood (förlåt för jag tjatar om att denär så god men jag tycker verkligen att denär det
Polkagris, i alla dess former, ärisigmittfavoritgodismenpolkagrisspånär nog bäst. Även golfbanorna såg riktigthärliga ut och längtan efter att få plocka fram klubborna växte sig ännu lite starkare efter denhärhelgen
Lite kött, lök, svamp och grädde så har du en jättegod början, eller helt klart och gott redan där. När jag tänker efter så förstår jag nog varför jag sällan lagar renkött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.