Jag provade att göra medbucatini denna gång, en grövre spagetti fast ihålig. Blanda pastan med bacon, två ägg, nästan all parmesan samt svartpeppar och lite av pastavattnet för att få det riktigt krämigt
Bucatinipasta eller annan pastasort. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner med den nykokta pastan och stänk över lite citron eller balsamvinäger 400
Såsen blir krämig och fräsch och täcker med sin lätta emulsion pastan. Den här rätten kan serveras som huvudrätt med en sidorätt av grönsaker eller som förrätt i eget majestät
Koka Bucatini Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Lägg i tomaterna i stekpannan med fläsk och lök, smaksätt med salt och peppar och rör om
Koka Bucatini Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Bryn auberginerna och salsiccian i en stekpanna med lite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.