Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Gör en pico de gallo genom att finhacka tomat, silverlök, koriander och jalapenos. Finhacka vitlök, gul lök, morot och selleri och stek tillsammans medMiFún i lite olja
Häll på vattnet och rör i tomatpuré. Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Förvaratomaternamedörter och vitlök i en ren glasburk med lock, täckta med olivolja. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans medörterna runt och på tomaterna
Förvaratomaternamedörter och vitlök i en ren glasburk med lock, täckta med olivolja. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans medörterna runt och på tomaterna
Det känns som om att taco är lika med helg. Marinerad tomat- och rödlökssallad. För något år sen. upptäckte vi en typ av marockansk snabbmat med hjälp av Jamie Oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.