4 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano 1 klyfta vitlök 1 kruka basilika 400 g pasta (t ex tortiglioni) 2 burrata, rumstempererad olivolja salt svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 Tomatsås 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 500 g passerade tomater 1 tsk strösocker salt och svartpeppar 4 port pasta, gärna spaghetti Frikadeller 1/2 dl vatten 2 msk ströbröd 1 citron 1/2 kruka timjan ca 420 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ägg Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
400 g bucatini, eller spaghetti 200 g griskind, eller pancetta 2 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzanotomater (à 400 g) 1 dl torrt vitt vin 75 g pecorinoost chiliflakes olivolja salt svartpeppar