Bryn löken, fläskbitarna och chilipeppar i en annan stekpanna. Koka Bucatini al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med squashen
Bryn löken, fläskbitarna och chilipeppar i en annan stekpanna. Koka Bucatini al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med squashen
Skär squashen i strimlor och lägg den i stekpannan medpurjolökenochräkorna. Koka Farfalle Barilla Integrale al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlökoch chili och sedan kyla den
Om du vill ha vitlökssmak på räkorna så fräser du dem med skivad vitlök. Blanda lite mer än hälften av limesaften med olivolja, avokado, chili, salladslökoch koriander
Varva squash medlökoch persilja i en väl rengjord burk. Nu har jag verkligen överflöd av squash och då passar det ju väldigt bra att göra den här goda inläggningen
Smaka av med salt och peppar. Fräs lite matfett med curryn. Skala och hacka löken. Blanda i räkornaoch låt allt bli varmt, men inte koka, då blir räkorna sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.