1. Tillbehör. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 2. Tomatsås. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken i olja tillsammans med chiliflakes, oregano och basilika i en kastrull utan att det tar färg
Bucatini är en pastasort som liknar spagetti men är tjockare.  400-500 Lantkorv/Falukorv, 3 dl chilisås, 1 tsk oregano, 1 dl riven ost, 1 gul paprika, ev lite rapsolja, salt, grovmalen svartpeppar, nykokt Bucatini eller annan valfri pasta för 4 portioner Gör så här
Jag har varit sjuk några dagar och spenderat tiden i soffan framför tv. n. Det är den enda gången jag ser Rachel Ray gillar henne och hennes matlagning
För att testa den på riktigt tänkte göra Bucatiniall’Amatriciana. Man kan göra den med spaghetti men resultatet blir bäst om man gör den med bucatini som är ett slags pasta som är som en tjock ihålig spaghetti
drygt 400 gram spaghetti eller bucatini (en lite tjockare ihålig spaghetti) av god kvalitet. Det här åt jag för första gången när vi var i Rom efter påsk, på en trevlig fransk café-bistro, Café Propaganda
Koka spagettin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Fräs rödlök, chili och vitlök i en stekpanna med olivolja tills löken är mjuk
Skär löken i tunna skivor och bryn den på låg värme i olja i cirka 15 minuter. Om det behövs, tillsätt lite vatten innan du häller i Sugo all'Amatriciana Barilla och avlägsna kastrullen från plattan efter ett par minuter
Bucatini (spagetti). Bucatini (spagetti). Amatrice i Italien är mest känd för maträtten spaghetti all'Amatriciana – en tomatbaserad sås som innehåller fläsk, ost, chili och vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.