Blomkålspizza med salami & parmesanost
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 1 ⁄2 dl riven blomkål
  • 13 1 ⁄2 dl riven ost
  • 11 ägg
  • 12 krm salt med jod
  • 12 krm malen svartpeppar
  • 12 dl tomatsås
  • 11 mozzarella
  • 11 ⁄2 dl parmesanost
  • 1100 g salami
  • 1 rödlök, skivad
  • 11 dl oliver
  • 1 basilikaSätt ugnen på 225 grader.
  • 1 Blanda blomkål, riven ost, ägg, salt och peppar i en skål.
  • 1 Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Forma fyra pizzabottnar på bakplåtspappret.
  • 1 Tillaga mitt i ugnen i cirka 12-15 minuter.
  • 1 Bred tomatsås över, lägg på skivor av mozzarellan och salamin.
  • 1 Strö på parmesanost och grädda ytterligare cirka 8-10 minuter.
  • 1 Lägg på rödlök, oliver och basilika.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.