Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Denna matiga och goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprikaoch het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
Steker sen köttet med kryddorna i smör i en panna ochgrönsakerna får färg i den andra. Medan stekpannorna värms, på den inte alltför snabba spisen med två kokplattor, skär jag grönsaker i små tärningar
Ersatte hackad lök med tomater ocholiverna fick vara hela istället för finhackade. Bakglädje till vardags och fest – Baka med LCHF utan socker och mjöl)
Skär paprikan i bitar och lägg i skålen till matberedaren och mixa med crème fraiche och chili. Blanda med pastan och vänd till sist ner sköljd och slungad rucolasallad och flagad parmesanost
efterdra de sista minuterna tillsammans med tomaterna ocholiverna i ugnen. Tag upp lammkotletterna från marinaden och torka dem lätt med ett hushållspapper
För över grytbitarna till grönsakerna i stekgrytan. Min man hade köpt lammgrytbitar hos Sandströms, och tillsammans med aubergine, squash, gul lök, paprika, rödvin och kryddor bildade de en gryta som inte påminde det minsta om de tunga, mustiga varianter som vi ätit under hösten och vintern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.