VITKÅLSMOS4 pers800 g vitkål50 g philadelphiaostSalt och vitpepparGör så här. Jag läste någonstans om någon som hade ätit vitkålsmos och kände att det måste jag testa att laga
»Vad kan man göra av vitkål. «. Den frågan ställdes i gruppen LCHF-recept på Facebook för ett par dagar sedan och det gick upp för mig att jag nog sitter och tummar på ett trumfkort
Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Men nu skulle jag göra om det till ett bröd utan vetestärkelse
1. Koka pastan, ej helt klar, kyl snabbt ner (om ni ej ska äta på en gång. 2. Fräs vitlök, gullök, chilipeppar, kapris, grönsaksbuljong o torkade basilikan
Så är det dags för lite kalasgoda saker på bloggen. Först ut är den här fantastiska tårtan. Den är inspirerande från av en tårta jag hittade i en gamman bok
Under en slösurfning hamnade jag på Annikas sida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Hon skriver att en vanlig sockerkaka där man bara tillsätter saffran inte är något för henne
Oj oj oj jag hade visste en ytterfile som låg i kylen som behövde akut tillagning. hm grilla den, njae inte sugen och så är det inte riktigt grillväder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.