Annikas Sour – glutenfritt surdegsbröd
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g ljust gluten- och mjölkfritt basmjöl och ca 180-200 g ljummet vatten. Kör med stavmixer och låt stå i en halv 6-8 timmar i rumstemperatur. Om du inte vill baka på en gång – ställ in den i kylen. Den är som nymatad i 2 dagar i alla fall.
  • 150 g vatten
  • 150 g surdeg
  • 200 g av bovetemjöl eller skrädmjöl (rent havremjöl som vi tål)
  • Degen från dag 1
  • 440 ljus mjölmix
  • 250 g vatten
  • 3/4 msk husk
  • 10 g jäst
  • 1/2 msk sirap
  • drygt 1 msk havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.