Annika´s wokpytt
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Oj oj oj jag hade visste en ytterfile som låg i kylen som behövde akut tillagning..hm grilla den, njae inte sugen och så är det inte riktigt grillväder. Utan en wok får det bli.
  • 500-600 g ytterfile
  •  
  • Skär den i strimlor och marinera den i (jag höftar, men på ett ca)
  • 1 dl rapsolja
  • 1-2 tsk ingefära
  • 1 msk soja
  • 2 tsk Tony`s Chachere´s creole seasoning
  • 2 förp risnudlar, tunna
  • 1 burk vattenkastanjer
  • 1 burk böngroddar
  • 2 förp av Santa Maria wok sauce, oyster & garlic flavour
  • 1 förp fetaost
  • 2 dl cashewnötter, saltade
  •  
  • Gör så här
  • Börja med att koka nudlarna enligt anvisning, jag brukar sola av dom och klippa igenom med en sax, så de inte blir så jäkla långa.
  • Lägg kötter + marinaden i woken och stek på hårt, så det inte ligger och kokar!!
  • Skiva kastanjerna i lite tunnare skivor.
  • Häll i groddar, kastanjer, nudlar, woksåsen i wokpannan och rör om och låt allt bli varmt.
  • Tillsätt nötterna och osten, MUMS!!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.