Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Men nu skulle jag göra om det till ett bröd utan vetestärkelse
1. Koka pastan, ej helt klar, kyl snabbt ner (om ni ej ska äta på en gång. 2. Fräs vitlök, gullök, chilipeppar, kapris, grönsaksbuljong o torkade basilikan
Så är det dags för lite kalasgoda saker på bloggen. Först ut är den här fantastiska tårtan. Den är inspirerande från av en tårta jag hittade i en gamman bok
Under en slösurfning hamnade jag på Annikas sida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Men Annika hade lösningen och gjorde om ett av sina gamla beprövade recept
Oj oj oj jag hade visste en ytterfile som låg i kylen som behövde akut tillagning. hm grilla den, njae inte sugen och så är det inte riktigt grillväder
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. Annika gjorde sin på frusen mango, jag gjorde min på färsk (och drog ner aningen på sockret) och även det gick bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.