Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Men nu skulle jag göra om det till ett bröd utan vetestärkelse
Inlägget ANNIKAS VITKÅLSMOS dök först upp på Clean Eating by Annika. ANNIKAS VITKÅLSMOS, 4 PORT. Det var hos Fanny på Lesscarbs som jag läste om vitkålsmos för första gången
1. Koka pastan, ej helt klar, kyl snabbt ner (om ni ej ska äta på en gång. 2. Fräs vitlök, gullök, chilipeppar, kapris, grönsaksbuljong o torkade basilikan
Så är det dags för lite kalasgoda saker på bloggen. Först ut är den här fantastiska tårtan. Den är inspirerande från av en tårta jag hittade i en gamman bok
Under en slösurfning hamnade jag på Annikas sida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Hon skriver att en vanlig sockerkaka där man bara tillsätter saffran inte är något för henne
Oj oj oj jag hade visste en ytterfile som låg i kylen som behövde akut tillagning. hm grilla den, njae inte sugen och så är det inte riktigt grillväder
Ja i dag har jag testat min balans och has teknik (is, regn och blåst kan vara intressant ibland). Har gjort två höjdar måltider två dagar i rad jag är imponerad själv, men igår glömde jag bort att ta bilder, så jag får göra den måltiden snart igen
Har sett tonfisklasagne på menyn i skolan men aldrig ätit eller lagat det själv. Om man googlar på tonfisklasagne hittar man ganska många olika varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.