Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Men nu skulle jag göra om det till ett bröd utan vetestärkelse
Nu har jag äntligen lyckats hitta de rätta proportionerna på en sockerfri och kolhydratsnål glögg. Det doftade verkligen underbart ivillan när jag kokade denna
Så är det dags för lite kalasgoda saker på bloggen. Först ut är den här fantastiska tårtan. Den är inspirerande från av en tårta jag hittadei en gamman bok
Under en slösurfning hamnade jag på Annikassida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Hon skriver att en vanlig sockerkaka där man bara tillsätter saffran inte är något för henne
Desserten jag serverade på "Halv åtta middagen" blev dheesecake utan mättande botten. Glutenfri. Rör ihop osten med äggen, tillsätt socker och vaniljsocker och vispakraftigt
Fick detta receptet när jag gjorde minpraktik. Det är ju verkligen en klassiker. Jag tänker på min farmor och farfar när jag äter det, dom äter ofta sån mat
Borsta och skivapotatiseniskivor. Låt potatisskivornarinna av i ett durkslag. Lägg upp potatisen, blandad med kaprisen, på ett fat och slå över vinägretten
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner migi glassträsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.