Recept. minna. mån, 2013-07-29 22. 06. 10min. (0). Blanda alla ingredienser i en mixer och kör igång. Häll sakta i rapsoljan, lite i taget tills önskan konsistens uppnås
Örtmajonnäs. Ansa svampen och skär den i 3 mm tjocka skivor. Skär bort ändarna på svampen. Vänd svampen först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i skorpmjöl
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Örtmajonnäs. Här blev det sen kvällsmat när barnen sov med sparris, triss i majonnäs och räkor. Jag fullkomligt älskar det här sommarhalvåret då allting blir så mycket mer levande och härligare
Stek eller grilla chorizon. Woka under tiden vitkål och rödlök i olja. Salta och peppra lätt. Servera sedan med en god örtmajonnäs och lite fina sallatsblad
Sätt ugnen på 225 grader. Skölj potatisarna och stick några hål i dem med en sticka. Baka potatisarna mitt i ugnen på galler i cirka 40 minuter tills de är genomlagade
Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Fast utan pepparrot. Lördagens projekt hos oss var att laga Lillemor Edlunds frestande medelhavsmeny. Tre rätter som jag hittade i en folder på systembolaget - liggande bredvid passande dryckesförslag
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.