Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Vitan ska ha stelnat med gulan ska vara lös. Äggcocottermed skinka och ost 2 port. Huevos en cazuelitas con jamón, nata y queso rallado är ett härlig och elegant spanskt frukosttillbehör som man gör snabbt och lätt
Mamma, här kommer ett äggcocottrecept med blâmögelost som du borde tycka om. Placera tomaterna i botten, häll över grädde blandad med herbamare, peppar och paprikapulver
Dels så skiljer sig olika märken åt när det kommer till skärpan i smaken har vi märkt och dels så har vi olika smak vad gäller vinäger och hur mycket vi vill ha och står ut med, något som vi också har märkt
Servera med sallad. Här i Frankrike är äggcocotte en klassisk äggrätt som man tillreder i ugnen. Det är mycket enkelt och man kan lätt göra sin egen version av äggcocott genom att använda sina favoritrâvaror
Garnera ev med små spröda selleriblad. Tillsätt ansjovisspad. Täck över med aluminiumfolie och grädda i vattenbad mitt i ugnen i ca 1 timme tills äggstanningen har stannat. Klicka på gräddfil och lägg 1 ansjovisfile på varje. 1 burk(ar) ansjovisfileer , 55g. 2 msk ansjovisspad
Nedan anrättning har mina vänner fyndigt nog döpt till Bomansjovismed anspelning på mitt efternamn. Då det går ganska fort att slänga ihop brukar jag ha det som tilltugg när jag lagar mat ihop med andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.