Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Krydda mjölet med salt och svartpeppar (ordentligt), vispa ihop ägget i en kopp och häll upp pankon. Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
och hällde sweet chilisåsen över den friterade blomkålen,. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Doppa ostbollarna först i mjöl och sen i uppvispat ägg och till sist i panko. panko. Så efter att ha varit hemma i en vecka tog jag alla tre barnen med mig och gick på bio
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.