Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Skär chokladen i mindre bitar. Koka upp grädden och sockret. Ta bort pannan från plattan och lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning
En enkel klassisk panacotta är aldrig fel. ). Dessa hjärtformade bjöd Caroline på. 4-6 port3 gelatinblad1 vaniljstång4 dl grädde1 dl mjölk4 msk sockerSås
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. De små firrarna – ansjovisen alltså – måste nog vara osaltade, eller åtminstone riktigt ordentligt avsköljda
Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
4-6 portioner. 4 dl grädde. 1 dl mjölk. 1 dl gelésocker. 1 tsk vaniljpulver. 1. Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt det koka i 30 sekunder
Lägg ut salladsbladen och fördela ansjovisen och äggen på den. Till 1 burk ansjovisfiléer behövs 2 dl vetemjöl, 3 st ägg, 2 dl skorpmjöl, ca 2 dl olja till fritering. Hetta upp oljan till 160 grader och fritera ansjovisen tills den är gyllenbrun. 1 burk ansjovisfiléer
Balsamicomarinerad ansjovis, ja visst låter det spännande. Fast ännu mer spännande hade det nog blivit om vi valt att följa stavningskontrollens förslag, då hade vi nämligen bjudit er på "balsamerad ansjovis" idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.