Skinn-Pers ansjovis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 kg skarpsill eller små sillfiléer
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 krm malen kanel
  • ½ krm malen ingefära
  • 1 krm malda nejlikor
  • 2 lagerblad
  • 1 krm oregano (mortlad till ett fint pulver)
  • ½ krm muskotblomma
  • 2 krm röd sandel (ger den vackra röda färgen)
  • 2 krm salpeter
  • 120 g grovt salt
  • 120 g socker
  •  
  • Lag
  • ½ dl socker
  • 1¼ dl salt
  • 1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.