Smörrebröd alltså, hur smarrigt är inte det. Precis en sådan ljuvlig skapelse är vad vi har till er idag här i Mårtenssons kök, ett laxsmörrebröd med en fantastisk god västerbottensoströra, ruccolasallad, citron och en klick rom på toppen som kronan på verket
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. De små firrarna – ansjovisen alltså – måste nog vara osaltade, eller åtminstone riktigt ordentligt avsköljda
Denna gången fick det bli en Charlotte Royale. Som vi har sett att vissa även kallar för Charlotte Russe, men vad vi förstår så heter tårtan egentligen Charlotte Royale, när ytterkanten består av rulltårta och inte kex
Ingredienser Portioner. 4 5 kokta ägg 1 liten rödlök 1 dl lättkaviar 1/2 dl lätt crème fraiche 3 msk skuren dill + lite till garnering peppar 4 kokta potatisar grovt bröd Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.