Vitan ska ha stelnat med gulan ska vara lös. Äggcocottermed skinka och ost 2 port. Huevos en cazuelitas con jamón, nata y queso rallado är ett härlig och elegant spanskt frukosttillbehör som man gör snabbt och lätt
Servera med sallad. Här i Frankrike är äggcocotte en klassisk äggrätt som man tillreder i ugnen. Det är mycket enkelt och man kan lätt göra sin egen version av äggcocott genom att använda sina favoritrâvaror
Idag blir det kvällsmums i form av en glutenfri pizza med olika godsaker på. Botten gjorde jag efter recept från senaste numret av tidningen Glutefri Matglädje, och toppingen blev en smakrik blandning av fikon, päron, mozarella, scamorza och Roquefortost
Blanda päronstrimlorna med den färskpressade citronen. Smula roquefortosten grovt eller tärna den. Lägg päronstrimlorna i stekpannan och låt dem fräsa med en kort stund, ca 1 minut. 100 g roquefortost el annan grönmögelost
Lägg på smulad roquefort och toppa med glögg- och svartvinbärskonfekten. Små, läckra och piffiga grönkålschips med snabbt hopkokad svartvinbärsmarmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.