Laxlasagne

Lax är ofta en favorit både bland stora och små. Den goda och nyttiga fisken går dessutom att tillaga på många olika vis. Varför inte göra en krämig laxlasagne i kväll?

laxlasagne lax laxlasagne färsk laxlasagne grädde laxlasagne bladspenat laxlasagne örter laxlasagne med spenat laxlasagne med fetaost laxlasagne med keso laxlasagne med räkor laxlasagne med fänkål
SMAKSATTA
Bilden kommer från receptet Laxlasagne med spenat av SMAKSATTA

Topprecept för laxlasagne just nu

Visa alla topprecept för laxlasagne

Laxlasagne går hem hos hela familjen


Lasagne är verkligen toppen vardagsmat eftersom den sköter sig själv i ugnen och räcker till hela familjen. Gör du en stor sats har du dessutom matlåda dagen efter. Prova att byta ut köttet mot lax så får du en härlig laxlasagne proppfull med nyttiga vitaminer och omega 3.

På MyTaste finns massor av recept och tips för att lyckas med laxlasagne. Grunden i de flesta recepten är densamma som i vanlig lasagne. Lasagneplattor varvas med lax och sås, och toppas med ett generöst lager med färskriven ost.

Ofta brukar man ha i något mer än lax. Testa till exempel att göra laxlasagne med fetaost. Eller varför inte en laxlasagne med spenat och ricotta?

Servera med en god fräsch sallad till. Godare än så här kan det nästan inte bli!

Toppanvändare i laxlasagne

Visa alla toppanvändare

Senaste recepten för laxlasagne