Kyckling gryta med ädelost och persilja
Helena Toftling
Helena Toftling

Kyckling gryta med ädelost och persilja

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer
  • 10 st champinjoner, färska
  • 1 st gul lök
  • 5 dl vispgrädde
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 140 g gräddädelost
  • 1 nypa persilja
  • salt
  • peppar

Beskrivning

    1. Skär kycklingen i bitar och fräs tills den fått fin färg

    2. Skär champinjoner i bitar, hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Stek tillsammans med kycklingen.

    3. Häll över grädden och låt bli varmt. Smula sedan ner ädelosten i grytan, låt den smälta i grädden.

    4. Hacka persiljan fint och strö ner i grytan.

    5. Servera tillsammans med kokt ris eller pasta, och grönsallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.