Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Servera med kokt ris/pasta och en fräsch sallad. Avsluta med att strö ut ett tunt lager riven ost över gratängen
4 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 2 msk sesamfrö 2 morötter 1 liten purjolök 250 ml teriyakisås 1 dl vatten 150 g sockerärtor 1 litet isbergssalladshuvud Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Koka ihop grädde, Cream fraiche, ädelost, mango chutney och soja. -Bena ur kycklingenoch lägg i en form, hacka paprikan och lägg över kycklingen tillsammans med champinjonerna
salt och peppar. 250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Smaksätt med salt, vitpeppar och muskot. Smula samtidigt färsen med en gaffel. Vi gjorde dubbel sats av béchamelsåsen eftersom vi gillar när det är krämigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.