Kyckling med ädelost  och rosépeppar
www.hemtrevligt.se
www.hemtrevligt.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 11 st tub ädelost
  • 1 salt och peppar
  • 12 tsk soja
  • 11.5 tsk basilika
  • 11 tsk krossad rosépeppar
  • 11 dl crème fraîche
  • 12 dl matlagningsgrädde
  • 1 ris
  • 1 sallad
  • 14 st kycklingfiléer 1 st tub ädelost salt och peppar 2 tsk soja 1.5 tsk basilika 1 tsk krossad rosépeppar 1 dl crème fraîche 2 dl matlagningsgrädde Servering ris salladSätt ugnen på 225°. Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen.
  • 1 Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter tills kycklingen är klar, innertemperatur 70°.
  • 1 Ta upp kycklingen ur såsen och skär den i halvcentimeter­tjocka skivor. Lägg upp på ett fat och häll på såsen.
  • 1 Servera med ris och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.