1. Skiva kycklingen och stek den i salt och peppar. Stek baconet i bitar. 2. Blanda creme fraische, sweetchilisås, kycklingfond, en pressad vitlöksklyfta, grädde och riven parmesan i en skål
1. Skär kycklingen i tunna bitar, antingen två eller tre delar beroende på hur tjock filéen är. 2. Vispa upp ett ägg på en tallrik, blanda sedan riven parmesan, ströbröd, vetemjöl, salt och peppar i en fryspåse
1. Koka nudlarna enligt anvisning. Strimla kycklingen. Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du skivat den i rejäla klyftor
1. Rör ihop den kalla såsen och ställ kallt. 2. Koka riset enligt anvisningar. Finhacka löken och fräs i smör, när den mjuknat och doftar nötigt vänd ner den finhackade paprikan
1. Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Dela kycklingen i tre delar längs med långsidan. Lägg kycklingen i marinaden och låt marinera i minst två timmar
1 Värm ugnen till 180 grader, varmluft. 2. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. 3 Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter