När det är färdiglagat drar du sönder kycklingen med två gafflar och rör om lite. Serveras med. Lägg ner kyckling, bönor, majs, salsa och kryddor (inklusive saltet) i slowcookern
I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämigoch höstig. Så när jag lagade denna höstgrytamed kyckling och svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Servera med pasta och gröna ärtor. Servera med bönpasta för LCHF. Till två stora och två små. Har velat ha sådana länge och nu äntligen tog jag tummen ur och beställde på Mokkasin
Ruccola, spenat, olivolja, pumpafrönoch parmesanost. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Häll sedan på Milda och låt koka upp, lägg till Philadelphia och riv över lite pecorino ost
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammansmed ris och broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammansmed kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.