Grillad kyckling på spenatbädd medrödbetoroch fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Eller servera med ris, pasta eller bulgur. Hacka persiljanoch ruccolan fint. Under tiden, hetta den andra pannan, tillsätt sesamfrön och rör om tills de fått fin färg
En god och enkel kycklingrättmed smak av dijon ochpersilja som vi åt under förra veckan. Gräddiga kycklingrätter går att variera i oändlighet, tror jag lagt ut några tidigare om inte annat får jag se till att göra det
Stoppa in citronbitarna, persiljanoch vitlöken i kycklingen. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
Servera kycklingenmed quinoa, rödbetor, sallad och oströra. Stek i oljan eller grilla kycklingen några minuter på varje sida enligt anvisningen på förpackningen
Tillsätt rödbetornaoch vänd runt. Skär rödbetorna i klyftor. Rör ner kapris, persiljaoch citronskal. Tvätta och koka rödbetorna mjuka, ca 40 min. 4 rödbetor. 1 msk hackad färsk persilja
Skär kycklingen i bitar och lägg på salladen, toppa med bacon, fetaost och olivolja. kycklingfilé. Lägg bladspenaten på ett fat, strö över rödbetorna, krydda med flingsalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.