Fisk med svamp, lök och tomater
combatwombat1964
combatwombat1964

Fisk med svamp, lök och tomater

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torskfilé
  • 1 burk champinjoner
  • 2 tomater
  • 1 gul lök
  • 0,5 pkt djupfryst persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk smör
  • 0,5 dl vitt vin eller buljong

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 225 grader.

    2. Lägg det djupfrysta torskblocket i en smord, ugnssäker form. Salta och peppra.

    3. Hacka champinjonerna, tomaterna och löken och blanda med persilja och pressad vitlök. Lägg blandningen över fisken och klicka smöret över.

    4. Slå vinet vid sidan och tillaga i ugn ca 45 minuter.

    4 portioner

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.