Hacka tomaternaoch fördela över auberginen. Salta och låt ligga och dra ur vätska en stund. Istället för tomathack går det lika bra att ta en burk hela tomater som skivas
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Servera gärna med lite blandad grönsallad. Lägg sedan kycklingen i en ugnsform och häll på såsen. Gjorde en underbart god kycklingrätt i går som är jätte enkel att göra och perfekt som bjudrätt
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsenoch vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa med räkor efter tycke, kassa och smak
Detta är en sån där bra middag där det mesta ligger i en och samma form, så nära en "allt-i-ett-rätt" som man kan komma, det enda som inte hamnar i fisklådan är tillbehöret du väljer att lägga på din tallrik
Med torskrygg i frysen, blev det fisksoppa till middag. Till sist Tillsätts fisken, som först delats i mindre bitar och låt allt sjuda tills fisken är klar
TweetWhatsAppDela på TumblrE-postSkriv ut. Lägg upp ris, fiskoch sås. Lägg i fiskfilén ev. i mindre bitar och låt koka med tills dess att den är färdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.