Krämig polenta med lök, svampoch rosmarin. Denna gång valde jag lök (som blir sådär underbart söt av sig själv när den får lagas till i ugnen) ochpioppinosvamp som blir jättelen och smörig när den steks i pannan
Skär bort svålen och skär sidfläsket i tunna skivor. Portvinsstektsvamp. Svampenoch det kallrökta fläsket som ligger och gosar till sig i portvin är helt magisk
1100 g rökt sidfläsk i strimlor. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia och lök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.