Klä sedan insidan av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 bitar), med plastfolie. Smält smöret. Smula digestivekexen för hand eller i en matberedare. Blanda med smöret. Tryck ut blandningen på bottnen av formen. Ställ i kylen 1 timme.
Finhacka daimen. Vispa grädden fast. Lossa kanten från bottnen. Lyft upp den, dra försiktigt bort plasten och lägg bottnen på ett fat. Bred på kolakrämen. Ställ kallt fram till servering. Precis innan servering skala och skär upp bananen , lägg bananmynten över kolakrämen, bred över grädden
Och toppa med ytterligare lite skivad banan och den goda daimkrossen.
God dessert du enkelt snor ihop och har på lut i kylskåpet är denna no bake cheesecake. Funkar både i en större form eller lite roligt så här i portionsglas
Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
Jag och bakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Rör om och fyll sedan pajskalet med kolasåsen. Ju kallare pajen är desto snabbare sätter chokladen sig, det är därför viktigt att chokladen fortfarande är rinnig när du häller den över kolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.