Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen men dra av 1 minut på koktiden.
Smält 25g smör i en kastrull och vispa i mjölet och sedan mjölken. För ännu krämigare Mac’n Cheese byter du 1 deciliter av mjölken mot vispgrädde eller syrad vispgrädde. Låt redningen puttra ett tag (1-2 minuter) under omrörning så mjölet får koka ut – annars blir det lätt en mjölig konsistens på redningen. Ha i salt, vitlökspulver, lökpulver och mal i svartpeppar. Rör i 130g riven ost och stänk i tryffeloljan. Smaka av så den blir balanserad och smakrik. Ostsåsen ska vara ganska tjock men ändå rinna ur kastrullen utan problem när du häller upp den i nästa steg.
Ha ner pastan i en gratängform och blanda den med ostsåsen. Ställ in i 200°C på varmluft eller 225°C på över- och undervärme i 10 minuter. Ta ut och strö på 50g ost och ställ in i ytterligare 10 minuter eller tills den fått fin yta.
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Lycklig blir man av chili cheese balls och cola zero. Frukosten sägs ju vara dagens viktigaste mål och i jämförelse med cheese balls så kan vi väl vara överens om att filmjölken med tråkmüsli känns ganska sur och lite brunorange
Detta är en grym side till dom flesta grillrätter eller som snacks till ölen. Kanske har ni käkat dessa på någon av alla hamburgerkedjor som finns, men att göra dom själv blir mycket godare
Mac’n’cheese likaså. Mac’n’cheese med bacon måste väl ändå vara ultimat, klassisk comfort food. Den här formen med mac’n’cheese med bacon och nötter gjorde jag till middag häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.