Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Dagen efter vispar du grädden ganska hårt och vänder ner i kokosblandningen
– kokos, tänkte jag, och lime – och så började experimentet. Jag hade en färdig pajdeg från Picard i frysen, och började fundera på vad jag skulle kunna fylla den med när jag inte hade några av de mer vanliga ingredienserna till pajer
Har du små pajformar i portionsstorlek fungerar det såklart lika bra att använda. Det är också en nobake variant som består av en klassisk digestivebotten och en fyllning som smakar MASSOR av lime
Jag fick långväga snabb besök av min dotter och ville överraska henne med något gott efter middagen. I bakskåpet och kylen fanns det lite smått och gott att välja på och det föll sig på en cheesecake med salta och söta smaker
Äpple- ochkokospaj. Originalreceptet hittade jag hos Danielle som driver bloggen Heavenly cupcake, men jag gjorde om det lite eftersom jag saknade vissa ingredienser hemma och det receptet som jag skriver här är så som jag gjorde den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.