110 digestivekex
300 g Philadelphia classic naturell 50 g rumstempererat smör 5 dl florsocker 300 g mörk choklad 3 tsk neutral oljaMixa samman digestivekex, Philadelphia classic naturell och florsocker till en jämn smet. Ställ i frysen för att stelna minst 4 h men helst över natten. Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspapperklädd bricka som får plats i frysen. Grovhacka den mörka chokladen och smält över vattenbad eller i mikrovågsugn under 30 sekunders-intervaller. Blanda ner neutral olja och låt svalna innan du doppar dina cheesecake bollar i den. Lättast doppar du dina cheesecakebollar i den smälta chokladen med hjälp av två gafflar. Se till så att så mycket överflödig choklad som möjligt rinner av cheesecakebollen innan du ställer tillbaka den på den kalla brickan. Förvara i kyl eller frys!
Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Pressa citronen och ta bort kärnor och annat. Om vi fortsätter på temat enkla julgodisar så tror jag att det här receptet är det absolut enklaste av alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.