Kokosfyllningen gör du enkelt genom att blanda ihop kokosflingor med kondenserad mjölk. Ta ej bort kanterna på bakformen utan låt den sitta kvar tills du är klar med alla steg i receptet
Tryck ut kexbotten i en springform med löstagbar kant. Koka rabarber och strösockret med den urskrapade vaniljstången (det behövs inget vatten eftersom rabarbern innehåller så mycket vatten)
Smörj fyra portionsformar eller en stor pajform med en liten klick smör. Blanda i med smuldegen. Täck eventuellt över med lite folie mot slutet om chokladen börjar brännas
Botten. Garnera med skivade eller kvartade jordgubbar. Sätt ugnen på 200 grader. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 26–28 cm. Häll i fyllningen och fortsätt grädda på nedersta falsen cirka 20 minuter till fyllningen stannat. Garnera gärna med strimlor av apelsinskal som du först förvällt 1 minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.