Vodkaflamberad lax och haullomi med friterad jordärtskocksrisotto
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vodkaflamberad lax och haullomi med friterad jordärtskocksrisotto – recept 4 personer 800 g färsk lax
  • 0,75 dl vodka
  • Risotto enligt originalrecept
  • 1 rejäl kronärtskocka (skalad och riven)
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg 3 dl ströbröd
  • 2 L rapsolja till fritering
  • 250 g bladspenat
  • 2 schalottenlökar (hackad)
  • 2 vitlöksklyftor (hackad)
  • 5 dl grädde
  • 3 msk koncentrerad kycklingfond
  • 1,5 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.