Ta upp fisken ur laken och lägg i en ugnssäker form. Lägg in fisken mitt i ugnen och låt gå till fiskköttet ser färdigt ut, fisken ska precis ha vitnat i köttet
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Hur landar man snabbast inför en ledighet då man stressat runt bland andra storhelgshandlare. Man släpper kassarna, plockar in i kylen och tar sig ett stort glas vin
Ta upp fisken med hålslev och låt rinna av på papper. 1När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda ca 5-6 minuter tills den är nästintill genomkokt, ca 45-48 grader
Fiskgratängen jag gjorde igår blev god, så här får ni receptet. Ett pkt fryst fisk. Men lägg fisken i en ugnsform, blanda alla ingredienser (utom grönsakerna) till en lagom tjock sås
Tina fiskfilén och skär i lagom stora tärningar. Fördela fisken ovanpå. 1 fiskbuljongtärning. 2 hönsbuljongtärningar 1 fiskbuljongtärning 1 knippe dill
Precis så var det när vi lagade till den här fiskgratängen, dom där söta tomaterna passade så otroligt bra till de salta ansjovisbitarna och tillsammans med grädden blev det en krämig smaksensation
Lägg fisken i mitten. Häll resterande av såsen över fisken i mitten. 1 Koka fiskfilén en stund och låt den rinna av (detta kan skippas men låt då gratängen gå längre i ugnen). 6 Ställ in formen i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter (dubbel tid på tinad men okokt fisk), tills gratängen är genomvarm och fått fin färg (och fisken är färdig). 400 gram fiskfilé(er)
Fortsätt med fisken ovanpå och därefter lite salt. Vips in i ugnen på en plåt med ugnsvärem 175 grader tills fisken är klar, ca 15-20 minuter. 600-800g fisk (beroende på hur hungrig du är)