Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 70 g färsk spenat
Avslutningsvis måste jag ju ändå erkänna att det blev riktigt gott med torsk och äggsås. Stannar man upp och tänker lite på sirapsglaserade revben så börjar det ju vattnas i munnen
Börja med att smälta smöret och fräsa löken tills den blir blank. Krydda med lite nymalen peppar. Lägg potatis, broccoli ochlax i en smord eldfast form
Jag serverar mina laxburgaremed gurkmajonnäs, grönsaker och nyttiga hamburgerbröd. Nyttiga och läckra laxburgare som är en riktig höjdare att servera till middag
Krydda fisken med salt och peppar. Vänd fiskbitarna i äggvispet och sedan i cornflakes. Servera fisken och såsen med potatismos eller kokt potatis och lite gröna ärtor
Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.