Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. En riktigstorfavorit här hemma medkrämigdillpotatisoch massor av citronpeppar
FicktillochmedCicci att smaka en mussla. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
I helgen som gick köpte jag färsk laxoch torsk men vissteinteriktigt vad jag skulle hitta på dem. Såå krämigoch full med smak såväl fiskoch kräftor som färsk dill, citronoch tomat
Lägg tillbakalaxeni formen och servera med t ex kokt risoch kokt broccolioch gröna bönor. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen ochtillsöndagsmiddagfick det blilaxi ugn
Smörj en ugnsform medlite olja , lägg ilaxenoch slå blandningen över. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra tillsig en bra stund
Servera laxentillsammansmed pressad potatisoch garnera meddill. Glöm inte att matsortera rester från grönsakerna ochcitron samt apelsin för en mer hållbar matlagning, och njut av dinkrämigalaxrätt
Servera med räkor, rom, dillochris eller pressad potatis. Lägg laxeni ugnsform, salta och peppra. Jag gjorde om det liteoch jag kan berätta för er att det blev himlarnsch gott
Rör idilloch smaka av medcitronsaft, salt och peppar. Dela laxenibitaroch lägg över purjolöken. Skölj ochstrimla purjolöken och lägg i botten på en smord form
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda medcitronpeppar. Låt kräftstjärtarnarinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dilloch gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.