Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 dagar utmaning som jag har tillsammans med ICA den här månaden och ni hittar det också hos dem. I morgon släpper de en helt ny vegansk veckomeny i deras nyhetsbrev, så om du vill ha den och ännu inte har signat upp dig där, se till att surfa in på deras kampanjsida för utmaningen och gör det omedelbums
  • Veganska fiskpinnar med hemmagjord remouladsås, 4 portioner
  • 2 paket marinerad fast tofu á 250 g 4,5 dl vetemjöl
  • 2 dl havredryck
  • Juice från 0,5 citron 0,5 dl färsk hackad dill (valfritt)
  • 2 msk tångrom (valfritt)
  • 1 msk ljus sojasås
  • 3 dl ströbröd
  • Salt och peppar efter smak
  • Rapsolja att steka i
  • 2 dl majonnäs (växtbaserad)
  • 0,25 dl hackad färsk dill
  • 1 msk hackad kapris
  • 1 tsk citronjuice
  • 3 msk bostongurka
  • 0,5 tsk gulcurry
  • salt och vitpeppar
  • 1 nypa socker
  • 2 dl frysta ärtor
  • 500 g fast potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.