Vegansk kalops
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vegansk Kalops, 6 portioner
  • 2 msk mjölkfritt margarin
  • 8 st lagerblad
  • 20 st kryddpepparkorn
  • 2,5 msk kinesisk soja
  • 2 msk koncentrerad mörk grönsaksfond
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 1,5 liter vatten
  • 3 paket naturellt vegokött á 300 g (jag använde oumphs naturella, men även anammas vegobitar funkar fint att långkoka!)
  • 5 st små gula lökar
  • 4 st stora morötter
  • Salt och Svartpeppar efter smak
  • Färsk persilja till garnering
  • 1 kg fast potatis
  • 250 g inlagda rödbetor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.