Skär alla grönsaker i jämnstora bitar och fräs dem i omgångar i en den största stekgrytan du har. Men har du en slatt över från dagens middag – släng i den med vetja
Om du kombinerar baljväxter (linser, bönor eller ärter) och något spannmål (pasta, matgryn, bröd) så har du säkrat upp måltidens proteinintag – visst är det smart
Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med en konsistens liknande en äkta Texas Chili
Fräs lökhacket i olivoljan i en gryta tillsammans med den frysta sojafärsen några minuter. Enkeltatt göra och duger bra en vardag då man vill ha nått vegetariskt
Perfekt att bara riva ner ingredienserna, blanda, forma biffar och skjutsa in i ugnen. Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.